Frank Schuttert op Kinky Boy van het Gildenhof, de combinatie maakte een springfout in de barrage.
Volledig scherm
PREMIUM
Frank Schuttert op Kinky Boy van het Gildenhof, de combinatie maakte een springfout in de barrage. © Orange Pictures/Pieter van der Woude

Springruiter Schuttert spoelt Tokio-kater een beetje weg in zijn voortuin in Ommen

PAARDENSPORTIn zijn voortuin, in de Grote Prijs van het CSI Ommen, spoelde springruiter Frank Schuttert (met Kinky Boy van het Gildenohof) de kater van het missen van de Olympische Spelen een klein beetje weg. Toch is de teleurstelling niet helemaal verdwenen bij de springruiter, die als vierde eindigde.

  1. KAART | Dankzij Flevoland noteert Oost-Nederland een stuk minder positieve tests (maar deze gemeente is haar reeks van clean sheets kwijt)
    CHECK JOUW GEMEENTE

    KAART | Dankzij Flevoland noteert Oost-Nederland een stuk minder positieve tests (maar deze gemeente is haar reeks van clean sheets kwijt)

    Bijna alle positieve testuitslagen die Oost-Nederland er gisteren nog bij kreeg, gaan er vandaag weer af. Voor het eerst sinds lange tijd speelt Flevoland daarin een positieve rol, de andere veiligheidsregio's blijven namelijk stabiel. Landelijk gaan zowel positieve test als ziekenhuisbezetting de goede kant op, maar op regioniveau is er één enkele positieve testuitslag die wel heel erg opvalt.

Vechtdal