Teun's Hoeve is een zorgboerderij en boerencamping in het buitengebied van Balkbrug. Dit weekeinde houden ze een open dag, om meer bekendheid te krijgen. Dat is ook wel nodig, want de locatie is allesbehalve prettig gelegen, nadat een weg is afgesloten. Eigenaresse Sandra van Munster (voorgrond), hulpboer Pim van den Brink en begeleidster Ilse Zomer merken dat spontane aanloop afneemt.
Volledig scherm
PREMIUM
Teun's Hoeve is een zorgboerderij en boerencamping in het buitengebied van Balkbrug. Dit weekeinde houden ze een open dag, om meer bekendheid te krijgen. Dat is ook wel nodig, want de locatie is allesbehalve prettig gelegen, nadat een weg is afgesloten. Eigenaresse Sandra van Munster (voorgrond), hulpboer Pim van den Brink en begeleidster Ilse Zomer merken dat spontane aanloop afneemt. © Pedro Sluiter Foto

Teun’s Hoeve houdt van humor, maar lacht niet om verdwenen oversteek van N48 bij Balkbrug

Bij zorgboerderij Teun’s Hoeve in Balkbrug is het met onder meer ezels, honden, schapen, eekhoorntjes, kalfjes en drie alpaca’s een gezellige beestenboel. Nu een oversteek over de drukke N48 voorgoed is afgesloten zit de dagbesteding echter aan een doodlopende weg. ,,We wachten op een tunnel.”

0 reacties

Vechtdal