Brancheorganisatie Busvervoer Nederland wil dat het kabinet touringcarbedrijven ook na 1 oktober gebruik laat maken van financiële steun.
Volledig scherm
PREMIUM
Brancheorganisatie Busvervoer Nederland wil dat het kabinet touringcarbedrijven ook na 1 oktober gebruik laat maken van financiële steun. © ANP

Touringcarbedrijven uit Oost-Nederland staan achter oproep voor langere coronasteun: ‘Echt noodzakelijk’

Het kabinet moet de coronasteun voor touringcarbedrijven verlengen, zolang reizigers in een bus een mondkapje moeten dragen. Daarvoor pleit brancheorganisatie Busvervoer Nederland. De oproep kan op steun rekenen van touringcarbedrijven in Oost-Nederland, die vrezen dat er zonder de financiële steun grote problemen kunnen ontstaan. ,,Het houdt een keer op.”

0 reacties

  1. Hardenberg nodigt landbouwminister Schouten uit om innovatieve boeren in Vechtdal te bezoeken
    PREMIUM

    Hardenberg nodigt landbouwmi­nis­ter Schouten uit om innovatie­ve boeren in Vechtdal te bezoeken

    De grote uitdagingen rond stikstof, natuur en landbouw op het platteland kunnen alleen worden opgelost door maximaal gebruik te maken van de creativiteit van de agrarische sector. Dat schrijft het Hardenbergse college in een brief aan minister Carola Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV), die wordt uitgenodigd te komen kijken naar voorbeelden van Hardenbergse boeren die nieuwe wegen inslaan.