Vrijwilligers van ontmoetingscentrum MFA De Krim nemen de stoelen uit het oude ziekenhuis van Hardenberg mee. Die kunnen straks in de multifunctionele accommodatie mooi gebruikt worden. De koppeling tussen ziekenhuis en De Krim is gemaakt door de Hardenbergse Uitdaging, een initiatief dat ‘matches’ maakt tussen bedrijfs- en verenigingsleven.
Volledig scherm
PREMIUM
Vrijwilligers van ontmoetingscentrum MFA De Krim nemen de stoelen uit het oude ziekenhuis van Hardenberg mee. Die kunnen straks in de multifunctionele accommodatie mooi gebruikt worden. De koppeling tussen ziekenhuis en De Krim is gemaakt door de Hardenbergse Uitdaging, een initiatief dat ‘matches’ maakt tussen bedrijfs- en verenigingsleven. © Wilbert Bijzitter

Verenigingsleven van Hardenberg dolblij met ‘uitverkoop’ in oude ziekenhuis: ‘Iedereen wil wel een koelkast’

De stoelen gaan in polonaise de deur uit, voor de wasmachines en de koelkasten worden steekwagentjes gebruikt. In het oude ziekenhuis van Hardenberg staan allerlei spullen en die worden voor niets door tientallen verenigingen opgehaald. Reserveren, stickeren en dan kan veel inventaris prima een tweede ronde mee. ,,We zijn blij dat het ziekenhuis ons dit gunt.”

  1. Geëmotioneerde inwoners Schuinesloot laten zich opnieuw horen over opvang Oekraïners: ‘Nee is nee’
    PREMIUM
    5

    Geëmotio­neer­de inwoners Schuine­sloot laten zich opnieuw horen over opvang Oekraïners: ‘Nee is nee’

    Inwoners van Schuinesloot roerden zich vanavond opnieuw in de raadsvergadering van Hardenberg. Ze keuren de besluitvorming over huisvesting van zeventig Oekraïense vluchtelingen in de oude school af. Die plek is en blijft ‘ongeschikt’, betoogden twee insprekers uit het negenhonderd inwoners tellende dorp geëmotioneerd. Herhaaldelijk klaterde applaus vanaf de volle publieke tribune.