Vrijwilligers van ontmoetingscentrum MFA De Krim nemen de stoelen uit het oude ziekenhuis van Hardenberg mee. Die kunnen straks in de multifunctionele accommodatie mooi gebruikt worden. De koppeling tussen ziekenhuis en De Krim is gemaakt door de Hardenbergse Uitdaging, een initiatief dat ‘matches’ maakt tussen bedrijfs- en verenigingsleven.
Volledig scherm
PREMIUM
Vrijwilligers van ontmoetingscentrum MFA De Krim nemen de stoelen uit het oude ziekenhuis van Hardenberg mee. Die kunnen straks in de multifunctionele accommodatie mooi gebruikt worden. De koppeling tussen ziekenhuis en De Krim is gemaakt door de Hardenbergse Uitdaging, een initiatief dat ‘matches’ maakt tussen bedrijfs- en verenigingsleven. © Wilbert Bijzitter

Verenigingsleven van Hardenberg dolblij met ‘uitverkoop’ in oude ziekenhuis: ‘Iedereen wil wel een koelkast’

De stoelen gaan in polonaise de deur uit, voor de wasmachines en de koelkasten worden steekwagentjes gebruikt. In het oude ziekenhuis van Hardenberg staan allerlei spullen en die worden voor niets door tientallen verenigingen opgehaald. Reserveren, stickeren en dan kan veel inventaris prima een tweede ronde mee. ,,We zijn blij dat het ziekenhuis ons dit gunt.”

Vechtdal