Verkeerschaos bij camping Zwolle, na verdwijnen oprit A28: ‘Wel 100.000 auto’s voor de deur’

VideoAutomobilisten die vanuit Zwolle bij Berkum snelweg A28 op willen draaien, zijn maandag massaal de fout ingegaan. De oude, gebruikelijke oprit bij watersportcamping Terra Nautic is afgesloten, waardoor verkeer daar moet keren. ,,Auto's, vrachtwagens, fietsers en zelfs een ambulance.”

6 reacties

 • Carin Holsappel

  2 jaar geleden
  Vanochtend extra op gelet. Als je de borden volgt, dan wordt op de Nieuwleusenerdijk (komend vanaf Wensink) thv Van der Valk aangegeven dat je naar Meppel linksaf moet slaan en voor Zwolle/Amersfoort rechtdoor moet rijden. Vervolgens wordt (vrij laat, voorbij de zoutopslag) aangegeven dat je richting Berkum moet aanhouden om op de A28 te komen. Thv het foodcourt staat het bord om rechtsaf de Ceintuurbaan op te gaan en dan weer linksaf de oprit op. Andersom gaat wel via de nieuwe lus.
 • M.G. Blom

  2 jaar geleden
  Borden? Welke borden? Borden zijn toch om te negeren? En die TomTom altijd (blindelings?) vertrouwen is StomStom. Gebruik je ogen, mensen !!
 • Liane Remmelts

  2 jaar geleden
  Ook vanmorgen was richting Utrecht/Amersfoort nog afgeplakt. Melding gedaan bij RWS. Hoop dat het snel wordt opgelost.
 • J Rolleman

  2 jaar geleden
  De melding van Gerrit is volkomen juist. Op tijdelijke en blauwe borden was richting Utrecht afgeplakt, voor de nieuwe situatie.
 • M Wijkstra

  2 jaar geleden
  Er staan toch gele borden. Deze gaan boven de blauwe. ( Optie blauwe afplakken.)