Volledig scherm
De politie heeft de 18-jarige vrouw uit Dalfsen teruggevonden. © anp

Vermiste Cherie uit Dalfsen weer terecht

De 18-jarige Cherie uit Dalfsen is niet langer vermist. Volgens de politie verkeert ze 'in goede gezondheid'. De jonge vrouw was sinds vorig week donderdag spoorloos.

Over de omstandigheden van de verdwijning wil de politie nog altijd niets kwijt. ,,Dat doen we ook nooit bij dit soort vermissingszaken,'' zegt woordvoerster Anne Coenen uit.

Vanochtend maakte de politie de achternaam van Cherie bekend, in de hoop op meer informatie. De familie maakte zich namelijk ernstig zorgen over haar situatie. In de dagen daarvoor waren foto's vrijgegeven van een zwart jasje dat ze droeg. Cherie was donderdag voor het laatst gezien op het station in Zwolle. Een oproep van de politie leverde meerdere tips op. Woordvoerster Coenen wil niet zeggen hoe ze haar uiteindelijk op het spoor zijn gekomen.

  1. Boer Gerrit uit Ommen werd aangevallen door zijn stier: ‘Het ging zo machtig snel’

    Boer Gerrit uit Ommen werd aangeval­len door zijn stier: ‘Het ging zo machtig snel’

    Het begon als een gewone maandag voor Gerrit Wermink uit Ommen. De 43-jarige melkveehouder was druk bezig in het weiland, niet wetende dat hij een paar uur later in het ziekenhuis zou belanden. Dat hij gegrepen zou worden door zijn eigen stier, hoewel hij er altijd alert op is en al talloze keren gewaarschuwd is door zijn vader. En toch gebeurde het. Door zijn verhaal te vertellen wil de boer zijn collega’s waarschuwen.

Vechtdal