Herman Kleine Koerkamp leeft samen met zijn vrouw Joke enthousiast mee met de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal. Zeker als Denzel Dumfries na vijf minuten bijna de 1-0 scoort veert de 70-jarige Lemelervelder op.
Volledig scherm
PREMIUM
Herman Kleine Koerkamp leeft samen met zijn vrouw Joke enthousiast mee met de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal. Zeker als Denzel Dumfries na vijf minuten bijna de 1-0 scoort veert de 70-jarige Lemelervelder op. © Lenneke Lingmont

Voetbaldier Herman Kleine Koerkamp en Joke kijken ‘rustig’ thuis naar Oranje

VIDEOHerman Kleine Koerkamp uit Lemelerveld volgt het openingsduel van Oranje thuis rustig op de bank, samen met zijn Joke. 

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

Vechtdal