Het bouwterrein rond de stuw bij Junne werd in april ingericht. De rechter floot het waterschap later weer terug, waardoor er de hele zomer niets geïnspecteerd of gerenoveerd werd.
Volledig scherm
PREMIUM
Het bouwterrein rond de stuw bij Junne werd in april ingericht. De rechter floot het waterschap later weer terug, waardoor er de hele zomer niets geïnspecteerd of gerenoveerd werd. © Frank Uijlenbroek

Waterschap Vechtstromen breekt bouwterrein bij Junne na ‘stuwsoap’ en zomer vol rechtszaken weer af

Waterschap Vechtstromen pakt haar boeltje bij de stuw in Junne deze week weer in. Het bouwterrein werd in april al ingericht, maar buurtbewoners wisten met een reeks van rechtszaken te voorkomen dat de stuw geïnspecteerd kan worden. De bouw van de brug waar het allemaal om te doen is loopt daarmee opnieuw vertraging op.

2 reacties

  • B. Veerman

    1 maand geleden
    Er zouden toch meer mogelijkheden moeten komen om dit soort beroepsklagers het zwijgen op te leggen. Je kan toch niet op het platteland wonen en dan gaan zeuren over trekkers, dan ben je echt niet goed wies.
  • A.R Kleine

    1 maand geleden
    en als na verloop van tijd de boel instort gaan de zelfde buren naar de rechter om het waterschap een proces aan te doen wegens achterstallig onderhoud ???

Vechtdal