Gerrit Huisjes (links) en Jan Bakker van de Philatelistenvereniging Coevorden-Hardenberg ontwierpen een eigen postzegel én een door PostNL erkende poststempel.
Volledig scherm
PREMIUM
Gerrit Huisjes (links) en Jan Bakker van de Philatelistenvereniging Coevorden-Hardenberg ontwierpen een eigen postzegel én een door PostNL erkende poststempel. © Frank Uijlenbroek

Zestig meter aan verkooptafels bij postzegelbeurs in Bruchterveld

De een zoekt danseressen, de ander molens of vliegtuigen. Postzegelverzamelaars genieten nog volop van hun hobby, maar hun aantal én het aantal postzegels vermindert. Philatelisten-vereniging Coevorden-Hardenberg haalde vorige maand nog wel het 60-jarig jubileum. ,,De gemiddelde leeftijd kruipt gestaag omhoog."

 1. Sensoren meten lucht in alle openbare scholen Hardenberg: app tipt als ramen open moeten
  PREMIUM

  Sensoren meten lucht in alle openbare scholen Hardenberg: app tipt als ramen open moeten

  Alle openbare basisscholen in de gemeente Hardenberg krijgen nog in december een systeem dat de luchtkwaliteit meet. In alle lokalen en ‘leerpleinen’ van de twaalf scholen die vallen onder stichting Arcade worden sensoren opgehangen die het CO2-gehalte meten. Via een speciale app krijgen leerkrachten - als het nodig is - een seintje met het advies om ramen en deuren wijd open te gooien.
 1. Ravage in ondergespoten huis in Kampen, echtpaar tot na kerst elders
  Play

  Ravage in ondergespo­ten huis in Kampen, echtpaar tot na kerst elders

 2. Lichaam gevonden in de IJssel bij Deventer
  Play

  Lichaam gevonden in de IJssel bij Deventer

Vechtdal