Danny Stroeve organiseert met vrienden en vrijwilligers voor de achtste keer Het Allermooiste Feestje. In Sibculo staan de podia al en wordt het terrein rond de Spartelvijver omringd met hekken. Maar ja, kan het evenement nu het kabinet nieuwe maatregelen overweegt dit weekend nog wel doorgaan?
Volledig scherm
PREMIUM
Danny Stroeve organiseert met vrienden en vrijwilligers voor de achtste keer Het Allermooiste Feestje. In Sibculo staan de podia al en wordt het terrein rond de Spartelvijver omringd met hekken. Maar ja, kan het evenement nu het kabinet nieuwe maatregelen overweegt dit weekend nog wel doorgaan? © Frank Uijlenbroek

Zonder ‘gesjoemel met QR-codes’ maakt Sibculo zich op voor Het Allermooiste Feestje én Snollebollekes (of grijpt het OMT alsnog in?)

Op Het Allermooiste Feestje in Sibculo worden verspreid over vrijdag en zaterdag zo’n vierduizend bezoekers verwacht. Die springen onder meer mee met de Snollebollekes. Organisator Danny Stroeve begrijpt enige scepsis over een dergelijk evenement, nu het aantal coronabesmettingen onder vooral jongeren toeneemt. ,,Maar we zullen scherp zijn.”

Vechtdal