Alistair Overeem (42) wil na Badr ook Verhoeven: 'Rico was niet beschikbaar, omdat hij met één been in Hollywood zit’

Eindelijk komt daar het debuut van de 42-jarige Alistair Overeem bij Glory. Al twee decennia lang reist hij al knokkend de wereld rond en nu moeten – in zijn ideale wereld – zeges op Badr Hari vanavond in de Gelredome en daarna Rico Verhoeven zijn ‘last dance’ voltooien. ,,Wat mij betreft is het daarna wel klaar.”

 1. Niet Badr Hari, maar Alistair Overeem zet de verhoudingen (even) op scherp bij weging voor Collision 4
  Play
  met Video

  Niet Badr Hari, maar Alistair Overeem zet de verhoudin­gen (even) op scherp bij weging voor Collision 4

  Een dag voordat Badr Hari en Alistair Overeem elkaar treffen in de Gelredome voor Collision 4, ging het er gemoedelijk aan toe bij de traditionele weging, persconferentie en staredown. Alleen Overeem nam even het woord richting Glory-baas Scott Rudmann over wereldkampioen Rico Verhoeven, die officieel binnen een jaar zijn titel verdedigd moet hebben, maar dat niet doet.
 1. Column Remy Bonjasky | Mentaal is deze blessure van Rico Verhoeven ook wel een ding
  PREMIUM

  Column Remy Bonjasky | Mentaal is deze blessure van Rico Verhoeven ook wel een ding

  Voormalig kickbokskampioen Remy Bonjasky zat gisteren op de voorste rij bij de persconferentie van Rico Verhoeven en Antonio Plazibat. Hun gevecht in maart is uitgesteld door een knieblessure van de kampioen in het zwaargewicht, Verhoeven. ,,De dokter van Rico heeft gezegd dat hij helemaal topfit kan terugkomen, maar onze sport is voor een groot deel ook mentaal. We zijn superfit, getraind en conditioneel, maar hoe ga je ermee om als je straks met die knie terugkeert in de ring?”