AP
Volledig scherm
© AP

Gewonde Conor McGregor beledigt vrouw Poirier tot op het bot en krijgt middelvinger bij verlaten zaal

Conor McGregor leed afgelopen nacht bij zijn terugkeer in de octagon een buitengewoon pijnlijke nederlaag tegen Dustin Poirier. De Ierse kooivechter brak al in de eerste ronde zijn scheenbeen en moest daardoor noodgedwongen de strijd staken, al weerhield hem dat er niet van om zijn rivaal tot op het bot te beledigen. Of beter gezegd: diens vrouw.

 1. Video's | Hoogtepunten van UFC 264: van trieste aftocht McGregor tot knock-out omstreden Greg Hardy

  Video's | Hoogtepun­ten van UFC 264: van trieste aftocht McGregor tot knock-out omstreden Greg Hardy

  Bij UFC 264 waren de schijnwerpers vooral gericht op de partij tussen Conor McGregor en Dustin Poirier, maar de avond in Las Vegas had veel meer te bieden. Zo ging Greg Hardy, die in 2015 zijn NFL-carrière moest beëindigen na het mishandelen van zijn ex-vriendin, knock-out tegen de Australiër Tai Tuivasa. En Gilbert Burns liet Stephen “Wonderboy” Thompson kansloos. Bekijk hieronder de beelden van alle partijen.
 2. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.