Rico Verhoeven zegt gevecht af en is straks bijna twee jaar zonder titelstrijd: ‘Ik moet de dokter vertrouwen’

Met videoOver twee maanden zou Rico Verhoeven (33) zijn Glory-zwaargewichttitel verdedigen tegen Antonio Plazibat (29). Tót hij zich woensdag serieus verstapte. Verhoeven gaat onder het mes en heeft straks bijna twee jaar niet meer om de titel gevochten. Zijn tegenstander kan ermee leven, hij wil straks ‘de beste Rico tegenover zich’.

 1. Controversiële Disney-ster tegenover deelnemer aan ‘Love Island’: wie zijn Jake Paul en Tommy Fury?
  PREMIUM

  Controver­siële Dis­ney-ster tegenover deelnemer aan ‘Love Island’: wie zijn Jake Paul en Tommy Fury?

  Komende zondag is in Saoedi-Arabië het langverwachte gevecht tussen Jake Paul (26) en Tommy Fury (23) exclusief te bekijken op deze site. De twee legden een verschillende weg af richting de clash, die al omgedoopt werd tot ‘The Truth’. Paul was een beroemde ster op Vine en Fury nam samen met zijn vriendin deel aan ‘Love Island’. Zondag zal het maar om één ding draaien: elkaar knock-out meppen tegen het canvas.
 2. Badr Hari lijkt twijfels over kickbokspensioen de baas: ‘Ik verwacht en hoop dat hij doorgaat’

  Badr Hari lijkt twijfels over kickboks­pen­si­oen de baas: ‘Ik verwacht en hoop dat hij doorgaat’

  Zowel Badr Hari (38) als Glory-matchmaker Robbie Timmers hintten gisteren op een terugkeer van de Marokkaanse Nederlander in het kickboksen. Hari overwoog te stoppen na zijn nederlaag in oktober tegen Alistair Overeem. Overigens bestaat de kans dat die verliespartij tegen Overeem teruggedraaid wordt en in ‘no contest’ wordt omgezet, omdat Overeem een positieve plas inleverde en nog altijd wacht op de uitslag van zijn B-staal.
 3. Rico Verhoeven krijgt in najaar gevecht met toernooiwinnaar Osaro of Plazibat voor zijn kiezen
  Met video

  Rico Verhoeven krijgt in najaar gevecht met toernooi­win­naar Osaro of Plazibat voor zijn kiezen

  Als zijn knieblessure verholpen is, mikt Glory-zwaargewichtkampioen Rico Verhoeven (34) op een titelgevecht eind oktober of begin november. Zijn tegenstander daarin wordt Antonio Plazibat of Tariq Osaro. Laatstgenoemde won vanavond een viermanstoernooi in Rotterdam Ahoy, wat hem een grote stap dichterbij Verhoevens kampioensriem bracht. Endy Semeleer op zijn beurt verdedigde zijn weltergewichttitel vanavond overtuigend tegen Murthel Groenhart.