Vasyl Lomachenko
Volledig scherm
Vasyl Lomachenko © AP

Succesvolle rentree Vasyl Lomachenko: zege op knock-out

VIDEOVasyl Lomachenko keerde afgelopen nacht in stijl terug in Las Vegas door Masayoshi Nakatani knock-out te slaan. Het was de eerste keer dat de Oekraïner in de ring stond sinds zijn nederlaag tegen TeoFimo Lopez en daarna herstelde hij van een blessure. 

 1. ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Mag ik rechts inhalen op de snelweg als anderen onnodig links rijden?’

  ‘Op de route Eindhoven-Schiphol bestaat een groot deel van de snelweg uit vijf rijstroken’, aldus lezer Tuscar Leiseboer in de vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Vaak rijden er auto’s op de vierde of zelfs vijfde rijstrook terwijl er meer dan genoeg ruimte is op de eerste drie. Als ik op de eerste strook rijd en zo’n auto in wil halen, moet ik dan helemaal naar de vijfde (meest linker) strook als er iemand op de vierde rijdt?’
 2. Podcast met Bonjasky | De Plazibat en Ben Saddik-soap en Jarno Errens in de UFC

  Podcast met Bonjasky | De Plazibat en Ben Sad­dik-soap en Jarno Errens in de UFC

  De opname van de nieuwste In de Ring was op de dag dat bekend werd dat trainingsmaatjes en topzwaargewichten Antonio Plazibat en Jamal Ben Saddik een onderling Glory-gevecht hebben geweigerd. Dat was voldoende voer voor AD’s vechtsportgezicht Remy Bonjasky en verslaggever Tim Reedijk om de voors en tegens af te wegen, met de argumenten die Glory's matchmaker Robbie Timmers en Mike Passenier (trainer Plazibat en Ben Saddik) opvoeren.