Kickbokser Tarik Khbabez.
Volledig scherm
Kickbokser Tarik Khbabez. © Frank Jansen

Tarik Khbabez woest om wereldtitel Sergej Maslobojev bij lichtzwaargewichten Glory: ‘Ik ben er klaar mee’

Collision 4Tarik Khbabez snapt er niets van. De kickbokser is boos op het besluit dat Sergej Maslobojev de wereldtitel in het lichtzwaargewicht heeft gewonnen. Na afloop reageerde de Hagenees met Marokkaanse roots op zijn nederlaag. ,,Dit slaat nergens op.”

 1. Rico Verhoeven treft gemotiveerde Hesdy Gerges: ‘Als ik win, is er niks hogers meer te halen’
  Docu-serie

  Rico Verhoeven treft gemotiveer­de Hesdy Gerges: ‘Als ik win, is er niks hogers meer te halen’

  Rico Verhoeven en Hesdy Gerges staan op 29 oktober tegenover elkaar tijdens het evenement Hit It in Rotterdam. Voorafgaand aan de sport- en entertainmentshow in Ahoy, die door meervoudig wereldkampioen Verhoeven zelf wordt georganiseerd, praten beide kickboksers in een documentaire voor AD Play openhartig over hun carrière en over het aanstaande gevecht. Bekijk de afleveringen hier.
 2. Podcast | ‘Godfather’ Thom Harinck en Remy Bonjasky, over chakuriki, K1 en Glory
  met Video

  Podcast | ‘Godfather’ Thom Harinck en Remy Bonjasky, over chakuriki, K1 en Glory

  Bij de maandelijkse In de Ring, de vechtsportpodcast van het AD, schoof ditmaal Thom Harinck (79) aan. Hij wordt wel gezien als de ‘Godfather’ van de vechtsport in ons land. Samen met presentator en vechtsportverslaggever Tim Reedijk en vaste gast en oud-kickbokskampioen Remy Bonjasky bespreken zij de door Harinck geïntroduceerde vechtstijl chakuriki, de K1-tijden en de actualiteit bij Glory.