Tyson Fury
Volledig scherm
Tyson Fury © EPA

Tyson Fury: ‘Kleiduifschieten, autoracen... het wond me allemaal niet op. Ik geniet alleen van boksen’

De Brit Tyson Fury  zegt niet te boksen voor het geld, maar omdat hij er goed in is en niets anders kan. ,,Ik geniet alleen van boksen. Ik heb ook geen hobby’s. Als ik stop, word ik een heel eenzaam en verdrietig mens”, zei de 33-jarige Fury op de BBC. 

 1. Britse media hard voor Joshua: ‘Pijnlijkste is dat zijn gevecht van 200 miljoen pond met Fury in rook is opgegaan’

  Britse media hard voor Joshua: ‘Pijnlijk­ste is dat zijn gevecht van 200 miljoen pond met Fury in rook is opgegaan’

  De Oekraïense profbokser Oleksandr Oesyk werd gisteravond laat de nieuwe wereldkampioen in het zwaargewicht van de vier bonden WBA, WBO, IBF en IBO. De 34-jarige uitdager van de WBO verraste titelhouder Anthony Joshua in Londen én de Britse media die meehuilden met de verliezer. ‘Oesyk verscheurde niet alleen het script; hij stak het in brand en gooide het vervolgens in het gezicht van Joshua.’
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  3

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?