Wereldtitelgevecht tussen Rico Verhoeven en Antonio Plazibat uitgesteld door blessure ‘King of Kickboxing’

met videoHet gevecht tussen Rico Verhoeven en Antonio Plazibat, dat vandaag aangekondigd zou worden, wordt uitgesteld door een blessure van de kampioen in het zwaargewicht bij Glory, Verhoeven. Daarmee wordt het hele evenement dat in maart zou plaatsvinden, iets opgeschoven. The King of Kickboxing is gisteren geblesseerd geraakt op de training.

 1. Controversiële Disney-ster tegenover deelnemer aan ‘Love Island’: wie zijn Jake Paul en Tommy Fury?
  PREMIUM

  Controver­siële Dis­ney-ster tegenover deelnemer aan ‘Love Island’: wie zijn Jake Paul en Tommy Fury?

  Komende zondag is in Saoedi-Arabië het langverwachte gevecht tussen Jake Paul (26) en Tommy Fury (23) exclusief te bekijken op deze site. De twee legden een verschillende weg af richting de clash, die al omgedoopt werd tot ‘The Truth’. Paul was een beroemde ster op Vine en Fury nam samen met zijn vriendin deel aan ‘Love Island’. Zondag zal het maar om één ding draaien: elkaar knock-out meppen tegen het canvas.
 2. Kickboksorganisatie Glory onthult eerste vier namen zwaargewichttoernooi

  Kickboksor­ga­ni­sa­tie Glory onthult eerste vier namen zwaarge­wicht­toer­nooi

  Luis Tavares, Tariq Osaro, Nordine Mahieddine en Enver Sljivar zijn de eerste vier namen die in de molen zitten voor de nieuwe koers die kickboksorganisatie Glory in de zwaargewichtdivisie is gaan varen. Zij komen op 29 april (Glory 85) uit in een viermanstoernooi. De winnaar die avond vecht tegen Antonio Plazibat om de interim-titel in het zwaargewicht én kwalificeert zich direct voor de Glory Grand Prix in december.