1. Keolis krijgt 1,3 miljoen euro boete als problemen met Chinese bussen niet worden opgelost

  Keolis krijgt 1,3 miljoen euro boete als problemen met Chinese bussen niet worden opgelost

  De provincies Overijssel en Gelderland willen vervoerder Keolis een boete van maximaal 1,3 miljoen euro opleggen wanneer de problemen met de bijna driehonderd bussen van het bedrijf niet voor 31 maart zijn opgelost. Dat blijkt uit een brief die door commissaris van de Koning Andries Heidema van Overijssel aan het bedrijf is gestuurd. Keolis is in de aanloop van die mogelijke boete door de provincie officieel in gebreke gesteld.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

 1. SGP Oldebroek valt in tweeën uiteen, beschuldiging van ‘leugens en bedrog’ in kwestie-Tom de Nooijer
  PREMIUM
  video
  4

  SGP Oldebroek valt in tweeën uiteen, beschuldi­ging van ‘leugens en bedrog’ in kwes­tie-Tom de Nooijer

  Wat in 2018 begon met de verkiezing van Nederlands jongste raadslid, eindigt in 2022 met een rel waarin betrokken SGP’ers rollend met elkaar over straat gaan. Tom de Nooijer heeft zaterdag definitief gebroken met SGP Oldebroek, nu hij geen kandidaat is bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. De SGP wordt ‘leugens en bedrog’ verweten. Hoe nu verder? Kan SGP de lijst wel vullen?
 1. Smeekbede Noordgouw Heerde aan gemeente: ‘Stel renovatie niet langer uit’

  Smeekbede Noordgouw Heerde aan gemeente: ‘Stel renovatie niet langer uit’

  Christelijk college De Noordgouw wil dat de gemeente Heerde spijkers met koppen slaat over de 10 miljoen euro die nodig is voor een ingrijpende renovatie van de school aan de Eperweg. Het college van burgemeester en wethouders wil daarover pas in juli een beslissing nemen, maar dat is volgens directeur Marco de Vries veel te laat. ,,Onze deadline is 31 januari, anders laat u leerlingen en medewerkers letterlijk een jaar langer in de kou staan.”