Volledig scherm
PREMIUM
Harderwijk - Afsluiting A-28 ivm werkzaamheden. Foto afsluiting A-28 tussen afslag Lelystad en afslag N303. FOTO:BRAMVANDEBIEZEN © Bram van de Biezen

A28 bij Harderwijk deels dicht: 'Laat auto liever staan dit weekend'

kaartHet kan wel eens druk worden vandaag en morgen op de wegen in en rond Harderwijk. Oorzaak: de afsluiting van een helft van de A28 tussen drie op- en afritten.

Met name op bedrijventerrein Tonsel in Ermelo houden ze hun hart vast. Transporteur St van den Brink verwacht zelfs dat de schade in de tienduizenden euro's gaat lopen. Rijkswaterstaat en gemeentes waarschuwen: gebruik zoveel mogelijk de aangegeven omrijroutes.

  1. Deze cadeaus en surprises gaven jullie vanavond aan elkaar

    Deze cadeaus en surprises gaven jullie vanavond aan elkaar

    Het heerlijk avondje is weer gekomen. De één toog met de familie naar een restaurant om daar lekker te eten. Bij de ander kwam de goedheiligman met zijn pieten persoonlijk langs om een zak vol cadeautjes te brengen. Het is een avond van mooie surprises en oprechte gedichten en ook op social media ontkwam je vanavond niet aan pakjesavond. De Stentor zette een aantal inkijkjes in huiskamers voor je onder elkaar. Zo vierde Oost-Nederland pakjesavond:

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe