Het ongeval op de A28 met meerdere voertuigen vond plaats tussen Strand Horst en Strand Nulde in de richting van Amersfoort.
Volledig scherm
Het ongeval op de A28 met meerdere voertuigen vond plaats tussen Strand Horst en Strand Nulde in de richting van Amersfoort. © Persbureau Heitink

A28 weer vrij na kettingbotsing met vier auto's bij Putten

UpdateDe A28 ter hoogte van Putten was vanmiddag afgesloten na een kettingbotsing. De weg is inmiddels weer vrij. Ook de A1 richting Amsterdam waar vanmiddag een ongeluk met een vrachtwagen gebeurde is bijna file vrij. Rond vier uur stond er nog een korte file.

Door het ongeluk bij Putten werd het verkeer richting Amersfoort geadviseerd om te rijden over de A1.  Zowel op de A28 als op de A1 stond het verkeer ruim een uur stil volgens de ANWB. 

Brokstukken op weg

Bij de kettingbotsing op de A28 zijn vermoedelijk vier auto’s betrokken geweest. Het ongeluk vond plaats tussen Strand Horst en Strand Nulde. Op de rijbaan lagen de nodigde auto-onderdelen.

Een getuige meldt dat er twee ambulances ter plaatse zijn en meerdere personen zijn nagekeken door ambulancemedewerkers. Uiteindelijk hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe