Volledig scherm
Na een lichte aanrijding tussen twee auto's in Vaassen zijn vanavond twee personen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. © Pim Velthuizen

Aanrijding in Vaassen: twee inzittenden naar ziekenhuis

Op de Beatrixweg in Vaassen zijn vanavond om 18.45 uur twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Twee personen raakten licht gewond en zijn voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens ooggetuigen raakten de auto's elkaar op een kruising, maar kwamen ze pas honderd meter verderop tot stilstand. De bestuurders zijn inmiddels gehoord door de politie. De twee inzittenden van de voorste auto, een grijze Peugeot, hadden onder meer nekklachten en zijn daarom ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. 

  1. Weet jij al op wie je gaat stemmen? Doe de Kieswijzer

    Weet jij al op wie je gaat stemmen? Doe de Kieswijzer

    Provincies zitten in je portemonnee, kunnen zomaar een windmolen in je achtertuin plannen of besluiten om de aanleg van die langverwachte rondweg nog maar eens tien jaar uit te stellen. Wat moeten er gebeuren met de Oostvaardersplassen? Hoe willen partijen de N35 aanpakken? En waar moeten de miljarden van de NUON-aandelen aan worden uitgegeven? Kortom, redenen genoeg om vooral even de Kieswijzer te raadplegen voor je op 20 maart gaat stemmen.

Veluwe