Volledig scherm
Na een lichte aanrijding tussen twee auto's in Vaassen zijn vanavond twee personen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. © Pim Velthuizen

Aanrijding in Vaassen: twee inzittenden naar ziekenhuis

Op de Beatrixweg in Vaassen zijn vanavond om 18.45 uur twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Twee personen raakten licht gewond en zijn voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens ooggetuigen raakten de auto's elkaar op een kruising, maar kwamen ze pas honderd meter verderop tot stilstand. De bestuurders zijn inmiddels gehoord door de politie. De twee inzittenden van de voorste auto, een grijze Peugeot, hadden onder meer nekklachten en zijn daarom ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. 

  1. Regelgeving opslag brandgevaarlijke accu’s
komt er snel aan
    PREMIUM

    Regelge­ving opslag brandge­vaar­lij­ke accu’s komt er snel aan

    Accu’s die in elektrische fietsen zitten vallen binnen afzienbare tijd onder ‘gevaarlijke stoffen’. Op verzoek van de gemeente Nunspeet, brandweer en Bovag werkt het ministerie van Infrastructuur en Milieu (I&M) aan regelgeving voor opslag van accu's. Voorafgaand daaraan komt er een tijdelijk voorschrift. Volgens de brandweer waren er in 2017 naar schatting iedere week twee incidenten waarbij dit soort accu’s betrokken zijn.

Veluwe