,,Ik heb echt niet de illusie dat nu ineens het kabinetsbeleid veranderd. Daar geloof ik niet in. Maar ik denk wel dat het goed is dat niet-politici nu ook een beetje hebben mogen meepraten", zegt Theo Bakker over het adviesrapport dat de Top der Onmisbaren heeft opgesteld. .
Volledig scherm
PREMIUM
,,Ik heb echt niet de illusie dat nu ineens het kabinetsbeleid veranderd. Daar geloof ik niet in. Maar ik denk wel dat het goed is dat niet-politici nu ook een beetje hebben mogen meepraten", zegt Theo Bakker over het adviesrapport dat de Top der Onmisbaren heeft opgesteld. . © Ruben Schipper Fotografie

Acht ‘onmisbaren’ schrijven advies aan Rutte en daar werkte Theo (64) uit Harderwijk aan mee voor tv-programma

Hij heeft het gevoel dat hij heeft mogen meepraten. De kans heeft gekregen een beetje invloed te hebben op het kabinetsbeleid. Als WZU-verpleegkundige in de ouderenzorg op de Noord Veluwe mocht Harderwijker Theo Bakker (64) aanschuiven bij zeven anderen uit de vitale beroepenbranche. Om samen een adviesrapport te maken. Dit alles in het decor van VPRO-tv-programma Tegenlicht. De Top der Onmisbaren 2020 wordt zondag 13 september uitgezonden. 

In samenwerking met indebuurt Randmeren

  1. Deze reusachtige populieren in Deventer moeten gekapt worden
    Play

    Deze reusachti­ge populieren in Deventer moeten gekapt worden

  2. Ver van huis, maar dichtbij haar man op de ic in Zwolle
    Play

    Ver van huis, maar dichtbij haar man op de ic in Zwolle

Veluwe