Burgemeester Tom Horn.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Tom Horn. © Kevin Hagens

‘Angstcultuur op gemeentehuis Epe’ vraagt om actie, vinden raadsleden

Op het gemeentehuis van Epe is onder ambtenaren sprake van een angstcultuur. Dat constateert een werkgroep van de gemeenteraad in een ‘verbeterplan’. De raad reageert daarmee op onderzoek dat Epe liet doen naar het functioneren van de lokale democratie. Burgers gaven de gemeente daarin een 1 als rapportcijfer.

2 reacties

 • Gerard Ponstein

  1 jaar geleden
  Na de komende gemeenteraadsverkiezingen iedereen wegwezen en met een schone lei beginnen,dus geen wachtgeld enz. Als dit niet gebeurt verandert er niets,kijk maar naar Den Haag.
 • D Pit

  1 jaar geleden
  De gemeente Epe, mijn gemeente, lijkt toch een beetje in een catch-22 situatie terecht te zijn gekomen. De burgers zijn boos op of angstig voor het gemeentebestuur, het gemeentebestuur sluit zich angstig en geheimzinnig op in een kamertje, de gemeente-ambtenaren zijn blijkbaar bang voor het gemeentebestuur. Kortom, drie groepen die niet bij machte zijn met elkaar te communiceren omdat ze volstrekt geen vertrouwen in elkaar hebben. Zonder structurele hulp van derden is dit best kansloos.
 1. DOS doet goede zaken in Kamper derby, zeges voor SC Genemuiden én SV Urk en DVS stelt opnieuw teleur
  Liveblog

  DOS doet goede zaken in Kamper derby, zeges voor SC Genemuiden én SV Urk en DVS stelt opnieuw teleur

  SV Urk beleeft een uitstekende start van de tweede seizoenshelft. De ploeg van Gert-Jan won vorige week al van Sportlust’46 en was vanmiddag ook te sterk voor VVOG. SC Genemuiden heeft eveneens drie punten mogen bijschrijven, terwijl HHC Hardenberg op bezoek bij Quick Boys twee dure punten liet liggen en DVS’33 nóg langer moet wachten op een zege. Met de Kamper derby tussen Go-Ahead en DOS kreeg deze speeldag nog een lekker toetje.