In elk geval nog een jaar ziet de gemeente Elburg het door de vingers dat in deze huisjes aan de Berkenweg in Doornspijk arbeidsmigranten wonen, omdat ze verwacht dat de situatie gelegaliseerd wordt.
Volledig scherm
PREMIUM
In elk geval nog een jaar ziet de gemeente Elburg het door de vingers dat in deze huisjes aan de Berkenweg in Doornspijk arbeidsmigranten wonen, omdat ze verwacht dat de situatie gelegaliseerd wordt. © Henri van der Beek

Arbeidsmigranten mogen minimaal een jaar langer aan de Berkenweg in Doornspijk blijven wonen

Het huisvesten van een kleine honderd arbeidsmigranten aan de Berkenweg in Doornspijk wordt een jaar langer door de vingers gezien. Omdat de gemeente Elburg nog geen beleid heeft waaraan de situatie getoetst kan worden. Omwonenden weten niet wat ze er mee moeten: „Dit is achteruitploegen.”

0 reacties

  1. Verdachte van steekpartij in Doornspijk dweilde bloed op, maar houdt vol dat hij zelf onschuldig is
    PREMIUM

    Verdachte van steekpar­tij in Doornspijk dweilde bloed op, maar houdt vol dat hij zelf onschuldig is

    Toen de politie afkwam op een steekpartij in een recreatiewoning voor arbeidsmigranten in Doornspijk stuitte ze op de nu 63-jarige Stanislav D., die bloed opdweilde. De bloedspetters waren zichtbaar op de muur van zijn slaapkamer en op zijn pols en schouder en hij was ook bezig geweest een mes schoon te maken. Maar tot op de dag van vandaag heeft hij er geen vrede mee dat hij vastzit. Onschuldig, wat hem betreft.