Auto slaat over de kop in Putten, bestuurder moet naar het ziekenhuis

VideoBij een eenzijdig auto-ongeval is een vrouw gewond geraakt. Maandagavond sloeg de auto in Putten over de kop nadat de bestuurder een boom had geraakt.

 1. Niek de Jong was het historisch geweten van Harderwijk: ‘We hebben zoveel om trots op te zijn, daar moeten we voor strijden’
  PREMIUM
  1943 - 2022

  Niek de Jong was het historisch geweten van Harderwijk: ‘We hebben zoveel om trots op te zijn, daar moeten we voor strijden’

  Dat de geschiedenis van Harderwijk de afgelopen halve eeuw – soms ook letterlijk – overeind is gebleven, is voor een niet gering deel te danken aan Niek de Jong. Gegrondvest op en geïnspireerd door zijn eigenzinnigheid en vasthoudendheid zijn stukjes historie ontrafeld, stadsmuren gevonden, monumenten gespaard en initiatieven ontplooid.
 2. Onbegrip over sterke voorkeur voor prefab elementen skatebaan Harderwijk: ’Dat willen we helemaal niet!’
  PREMIUM

  Onbegrip over sterke voorkeur voor prefab elementen skatebaan Harderwijk: ’Dat willen we helemaal niet!’

  Blij dat het plan voor de nieuwe skatebaan in Harderwijk aan de Parkweg nog niet in beton is gegoten. Maar tegelijkertijd zorgen over de uitkomst. Zie hier de gemengde gevoelens van VVD’er Wessel Petersen uit Harderwijk en skateboarder Joost den Das. ,,Er is nog geen definitieve keuze, maar het college spreekt al wel een voorkeur uit voor prefab elementen. Dat is nou nét wat de jongeren niet willen.”