Volledig scherm
De auto in de berm na het ongeluk. © Stefan Verkerk

Auto slaat over de kop op A50 richting Zwolle, vrouw gewond

Op de A50 tussen Heerde en Hattem is vanochtend een vrouw gewond geraakt toen zij met haar auto over de kop vloog. Zij is naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek.

Het ongeval gebeurde vanochtend vroeg rond 06:30 uur op de rijbaan in de richting van Zwolle. De auto van de vrouw raakte door onbekende oorzaak van de weg en kwam in de berm terecht. Daar sloeg het voertuig over de kop en kwam het tot stilstand. Of de vrouw daarna zelf uit de auto kon komen, is niet bekend. 

Schade

Hulpdiensten kwamen ter plaatse, waarna de vrouw in een ambulance naar het ziekenhuis is vervoerd. Hoe ernstig haar verwondingen zijn, is niet duidelijk. De auto raakte bij het ongeluk beschadigd en moest door een berger uit de berm worden gehaald. 

Er ontstond geen grote verkeershinder, omdat er nog nauwelijks ander verkeer op de weg was op dit vroege tijdstip.

  1. ‘Stuurfoutje’ lijkt oorzaak van ongeluk waarbij brandweerwagen in greppel eindigde bij Emst

    ‘Stuurfout­je’ lijkt oorzaak van ongeluk waarbij brandweer­wa­gen in greppel eindigde bij Emst

    Het incident waarbij een waterwagen van de Apeldoornse brandweer dit weekeinde in een greppel terecht kwam, is vermoedelijk ‘een noodlottig stuurfoutje’ geweest. ,,Het staat los van het ongeluk in 2017 in Apeldoorn, toen er een waterwagen op de Vosselmanstraat kantelde’’, zegt Mark Bosma, woordvoerder van de veiligheidsregio Noord- en Oost Gelderland. ,,Het was wel waar wij ook direct aan dachten.’’

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe