De afrit van de A28 bij Nijkerk is maandag aan het begin van de avond enige tijd niet toegankelijk geweest voor verkeer na een botsing van twee auto's.
Volledig scherm
De afrit van de A28 bij Nijkerk is maandag aan het begin van de avond enige tijd niet toegankelijk geweest voor verkeer na een botsing van twee auto's. © Persbureau Midden Nederland

Automobilist gewond bij botsing op N301 Nijkerk, afrit A28 enige tijd afgesloten

De afrit van de A28 bij Nijkerk is maandag aan het begin van de avond enige tijd afgesloten geweest. De aanleiding voor de afsluiting was een botsing van twee auto’s. Bij het ongeval raakte een automobilist gewond. De bestuurder hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

  1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

    Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

    Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe