Landalpark ’t Loo was afgehuurd vanwege een bedrijfsevenement, waarbij vernielingen werden aangericht.
Volledig scherm
PREMIUM
Landalpark ’t Loo was afgehuurd vanwege een bedrijfsevenement, waarbij vernielingen werden aangericht. © Henri van der Beek/ Dumpert

Bedrijf dat schade veroorzaakte in huisje Landal 't Loo: ‘We vergoeden de schade volledig’

Het bedrijf dat tijdens een feest een ravage veroorzaakte in een bungalow op Landal Landgoed ’t Loo, belooft alle schade te vergoeden. Het internationale Dept Agency spreekt van een incident tijdens een verder ‘hartstikke leuk evenement’.

27 reacties

 • Henry Hammer

  2 weken geleden
  Beste mensen wat een gezeur allemaal het wordt net gedaan of dit nooit eerder is gebeurt dit gedrag is van alle tijden is zeker niet goed te praten het bedrijf vergoed alles
 • Bob Buckmann

  2 weken geleden
  Er staat: belooft alle schade te vergoeden. Beloofd !? Gestraft moeten ze worden ! Dit bedrijf zal als product of dienst wel geen cursussen Mindfulness geven
 • alie wal

  2 weken geleden
  Dat is een natrap aan al het personeel van landal die weken lang er bezig zijn geweest en er voor hebben gezorgt dat het aan niets ontbrak voor het personeel van Dept.
 • Arend van Faassen

  2 weken geleden
  D. Dijkhof u betrekt de overheid er wel degelijk bij. U constateert alleen dat u denkt dat dit bedrijf het netter afhandelt dan de overheid. Een subjectieve constatering gebaseerd op één bedrijf in één geval. Terwijl u de overheid alleen pakt op de gevallen die in uw ogen niet netjes opgelost worden.
 • Marcel Baars

  2 weken geleden
  Je mag er toch vanuit gaan dat Landal wel aangifte gedaan heeft van vernieling. Mooi naam zo voor het bedrijf onderinvloed van drank en eventueel ook drugs. En ach de woordvoersters weten van niks nee die zullen zelf ook wel ladderzat zijn geweest anders had je eerder actie ondernomen. Duidelijk een artikel 350 van het Wetboek van Strafrecht.
 1. Pijnlijke middag voor HHC, CSV Apeldoorn en DVS’33 knokken zich naar drie punten en SV Urk verliest wéér
  Liveblog

  Pijnlijke middag voor HHC, CSV Apeldoorn en DVS’33 knokken zich naar drie punten en SV Urk verliest wéér

  Zowel HHC Hardenberg als SV Urk stond na drie wedstrijden op negen punten. Waar HHC de goede start een passend vervolg gaf, raakte SV Urk de kluts kwijt. Ook tegen Staphorst kreeg Gert-Jan Karsten de boel niet op de rails. HHC Hardenberg heeft eveneens een teleurstellende middag achter de rug. Dat geldt niet voor CSV Apeldoorn en DVS’33. De ploeg uit Ermelo boog een 0-2 achterstand om in een 3-2 zege. Dat en nog veel meer kwam deze zaterdag voorbij in het liveblog.