Lotte Lizz: ,,Een buurjongen met wie ik omging heeft het aan m’n moeder uitgelegd. Zij belde meteen met de politie.’’
Volledig scherm
PREMIUM
Lotte Lizz: ,,Een buurjongen met wie ik omging heeft het aan m’n moeder uitgelegd. Zij belde meteen met de politie.’’ © Rob Voss

‘Ben op een vreselijke manier ontmaagd’: Veluwse Lotte Lizz (25) geeft zich bloot om mishandeling te lijf te gaan

Heftig. Bizar. Ongelooflijk. Al die kreten zijn van toepassing op het levensverhaal van Liselotte (25). Door zeer openhartig over haar ellendige verleden te vertellen, hoopt de als Lotte Lizz bekend staande Veluwse zangeres steun te bieden aan lotgenoten. ,,Ik deed alsof er niets aan de hand was. Wilde anderen geen pijn doen.”

4 reacties

 • Wouter van Kestere

  2 maanden geleden
  Vreselijk verhaal. Vraag me wel af hoe zo’n vervrachting op Jamaica ongezien en ongeopend kan plaatsvinden. ? Met ouders erbij…. Op een resort misschien? Veel vragen..
 • Saddy de Koning

  2 maanden geleden
  Wat heb ik veel respect voor Liselotte!! ik zou me haast schamen om een man te zijn maar gelukkig zijn de meeste mannen niet zo ziek. Ik wens je het allerbeste toe Lisselotte!!
 • liselotte feenstra

  2 maanden geleden
  Ik ben klaar met het taboe dat heerst over topics die te maken hebben met seksueel geweld en mishandeling. Ik ga hier alles aan doen om dit anders te maken. Volg mij op mijn socials om op de hoogte te blijven : lottelizzofficial Er komt nog veel meer aan!
 • Willem Heerema

  2 maanden geleden
  Alle respect voor deze Liselotte. Hopelijk komt ze er zelf weer bovenop en komen er geen trauma's terug. En goede zaak dat ze met haar openhartige verhaal anderen wil waarschuwen.