Dik van Oers (Stichting DOEH) vindt dat de gemeente Ermelo met de geheimhouding over Tomassen Duck-To een scheve schaats rijdt.
Volledig scherm
PREMIUM
Dik van Oers (Stichting DOEH) vindt dat de gemeente Ermelo met de geheimhouding over Tomassen Duck-To een scheve schaats rijdt. © Ruben Schipper (inzet: Gep Leeflang)

Beraad over eendenslachterij Ermelo blijft nog jaren geheim, Animal Rights reageert: ‘Hoofdpijndossier? Schandaal!’

De gemeente Ermelo houdt de deur stijf in het slot in een van de plaatselijke hoofdpijndossiers. Een geheime vergadering in juni over eendenslachterij Tomassen Duck-To blíjft nog jarenlang geheim. Ondanks protesten van omwonenden en forse kritiek van verkiezingswinnaar één-Ermelo op het vergaderen achter gesloten deuren.

7 reacties

 • RJ Postma

  3 maanden geleden
  Dit bedrijf zit er al jaren nieuwe bewoners gekomen en ja die klagen
 • F. Post

  3 maanden geleden
  Al generaties lang geldt het volgende motto , de drie C Connecties Centen Corruptie
 • Amber Molen

  3 maanden geleden
  Gerrit V d Weerd, ga maar eens kijken op de website van de organisatie Animal Rights...dan weet je wat deze organisatie te maken heeft met deze kwestie. Succes.
 • M.H. van den Brink

  3 maanden geleden
  Beste Ronald Huberts, kijk eens even op de website van de gemeente hoe de raad en het college zijn samengesteld. Overigens heb ik ook hier al meerdere keren de vraag gesteld hoe we zoiets zouden noemen als dit soort dingen in het buitenland gebeuren. Waarschijnlijk vriendjespolitiek of corruptie, hier heet het netwerken.
 • Gerrit V d Weerd

  3 maanden geleden
  Animal Rights ongelofelijk dat die zich daar mee bemoeid Wat hebben die er nu mee te maken . Volgens mij is dit een organisatie die alleen maar bezig is om alle slachterijen in Nederland te sluiten, zij willen van alle Nederlanders veganisten maken