Bernice (38) kan dankzij gratis camping voor het eerst met gezin op vakantie: ‘Dit is goud waard’

Met videoOp vakantie gaan is voor de meeste gasten op de pop-upcamping in Elburg niet vanzelfsprekend. Zeker niet nu ze ook nog eens geconfronteerd worden met de torenhoge inflatie. Toch staan ze deze week met hulp van welzijnsstichting Wiel aan de rand van het Drontermeer. ,,Uitjes die geld kosten, kan ik niet meer opbrengen.’’

5 reacties

 • A de Fries

  1 maand geleden
  @ada kinderen 'nemen' is een keuze. Ik heb ze niet en zal ze ook niet krijgen. Ik vind mijzelf niet geschikt en er zijn bovendien veel te veel mensen. Als je geen cent hebt om de kont te krabben, in de bijstand zit, maar vervolgens wel drie kinderen neemt, teken je wat mij betreft ook voor de gevolgen ervan.
 • Ada Schouten

  1 maand geleden
  Doe 'ns aardig @A de Fries, die mensen vertellen hun verhaal, oordeel daar niet over, maar wees gewoon eventjes blij met dit kleine geluk! Wie weet komt u zelf ooit in zo'n situatie terecht en dan is het ook niet leuk als er Eigen schuld, dikke bult geroepen wordt!
 • Auke de Jager

  1 maand geleden
  A de Fries 👍👍
 • A de Fries

  1 maand geleden
  ,,De laatste keer dat ik zelf op vakantie ging, was voordat ik kinderen kreeg.’’ Hier gestopt met lezen. Geen geld hebben, wel 3 kinderen 'nemen'. Eigen schuld, dikke bult.
 • Marjan Bos

  1 maand geleden
  Wat super!! Geniet er enorm van, het is je van harte gegund!
 1. Elf boeren vol berouw voor de rechter: ‘Dit hadden we nooit moeten doen, dat is duidelijk’
  PREMIUM
  23

  Elf boeren vol berouw voor de rechter: ‘Dit hadden we nooit moeten doen, dat is duidelijk’

  Politieauto’s werden vernield, blokkades doorbroken. Agenten moesten zich terugtrekken voor hun eigen veiligheid. Vrijdag stonden elf boeren voor de rechter na rellen bij het huis van stikstofminister Christianne van der Wal, eind juni in Hierden. Ze werden verdacht van vernieling en openlijk geweld. De officier van justitie eiste een voorwaardelijke celstraf van twee maanden en een taakstraf van 120 uur. De rechter legde één maand en 100 uur werkstraf op.