Bernice den Boon (l) van lingeriezaak BerNice houdt samen met haar moeder Mannie Veldkamp de moed erin en adviseren klanten persoonlijk op afstand.
Volledig scherm
PREMIUM
Bernice den Boon (l) van lingeriezaak BerNice houdt samen met haar moeder Mannie Veldkamp de moed erin en adviseren klanten persoonlijk op afstand. © Henri van der Beek

Bernice den Boon moest lingeriezaak week na de opening alweer sluiten maar ging niet bij de pakken neerzitten: Persoonlijk bh-advies kan ook op afstand

De verf was amper droog, de luxe setjes net uitgepakt. Bernice den Boon opende een paar dagen voor de lockdown haar lingeriewinkel in Heerde en kon de tent direct weer sluiten. Maar de 41-jarige onderneemster ging niet bij de pakken neerzitten en is gaan doen wat ze ook van plan was: persoonlijk lingerie-advies geven.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe