Op dit moment kan de auto nog direct naast de Ermelosche heide worden geparkeerd. Deze parkeerplaatsen worden mogelijk verplaatst naar het gebied tussen de schaapskooi en de Drieërweg, met als doel het beschermen van de kwetsbare natuur.
Volledig scherm
PREMIUM
Op dit moment kan de auto nog direct naast de Ermelosche heide worden geparkeerd. Deze parkeerplaatsen worden mogelijk verplaatst naar het gebied tussen de schaapskooi en de Drieërweg, met als doel het beschermen van de kwetsbare natuur. © Bram van de Biezen

Bezoekje aan Veluwse bossen gaat er de komende jaren heel anders uitzien

Minder paden, minder parkeerterreinen en minder bewegingsvrijheid. Een bezoek aan de Veluwse bossen ziet er vanaf volgend jaar mogelijk heel anders uit. Volgens de provincie Gelderland zijn de maatregelen hard nodig om de kwetsbare natuur te beschermen. 

 1. Gravelmania slaat toe in Apeldoorn: fietsclub Adelaar komt met elf nieuwe routes
  PREMIUM
  VIDEO

  Gravelma­nia slaat toe in Apeldoorn: fietsclub Adelaar komt met elf nieuwe routes

  Een kruising tussen mountainbiken en racefietsen. Zo kan je het ‘gravelen’ misschien wel het beste omschrijven. Deze vorm van fietsen is ongelooflijk in opkomst de laatste twee jaar. Wielervereniging De Adelaar springt daar nu ook op in met elf hagelnieuwe gratis gravelroutes door een wijde regio. ,,Een cadeautje aan iedereen, in coronatijd’’, noemt penningmeester en zelfverklaard gravelfan Reinier Treur het.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

 1. Baudet reageert in Deventer op gevoelige Ausweis-uitspraak
  Play

  Baudet reageert in Deventer op gevoelige Aus­weis-uit­spraak

 2. Zwolse horeca wil punt maken en zet in weekend terras buiten
  Play

  Zwolse horeca wil punt maken en zet in weekend terras buiten

Veluwe