De trailer schoot los en kwam tot stilstand in de berm langs de toerit van de A28.
Volledig scherm
De trailer schoot los en kwam tot stilstand in de berm langs de toerit van de A28. © Persbureau Midden Nederland

Bizar ongeluk op toerit A28 bij Nijkerk: trucker verliest trailer

updateDe oprit van de A28 tussen Zwolle en Amersfoort ter hoogte van Nijkerk was vanmorgen enkele uren afgesloten na een bizar ongeval met een vrachtwagen. De trucker verloor bij het oprijden van de snelweg zijn trailer. Dat gebeurde rond 06.50 uur. 

1 reactie

  • H. Oosterom

    2 jaar geleden
    Een foutje van de chauffeur dus, die is vergeten te controleren na het aankoppelen of de kingpin goed geborgd is. Een geluk dat het daar gebeurt en niet op de snelweg zelf, dan hadden de gevolgen veel erger geweest.
  1. Flevo Boys boekt cruciale zege, Olde Veste’54 baalt ondanks driepunter, Urk viert feest en ‘s-Heerenbroek én ’t Harde pakken de titel

    Flevo Boys boekt cruciale zege, Olde Veste’54 baalt ondanks driepunter, Urk viert feest en ‘s-Heeren­broek én ’t Harde pakken de titel

    Flevo Boys herstelde zich in de thuiswedstrijd tegen WV-HEDW uitstekend van de nederlaag bij SDV Barneveld en begint daardoor met een nipte voorsprong aan de kraker tegen Olde Veste’54, dat ondanks een zege degradatie weer een stapje dichterbij zag komen. SV Urk speelt ook volgend seizoen in de derde divisie, bij VVOG blijft dat de vraag. Vierdeklassers ’t Harde en ‘s-Heerenbroek pakten zonder goed te spelen de titel.