Boeren verzamelden zich wederom bij het distributiecentrum van de Boni in Nijkerk.
Volledig scherm
Boeren verzamelden zich wederom bij het distributiecentrum van de Boni in Nijkerk. © Persbureau Midden Nederland

Boeren vertrokken na derde blokkade bij distributiecentrum van Boni in Nijkerk

UpdateHet distributiecentrum van Boni Supermarkten in Nijkerk was woensdagavond wederom geblokkeerd. Tientallen trekkers en andere landbouwvoertuigen zorgden ervoor dat de af- en aanvoer van producten een aantal uren niet kon plaatsvinden. Vlak voor 22.30 uur vertrokken de boeren en even later waren alle trekkers weer verdwenen.

17 reacties

 • F. Post

  1 maand geleden
  De boeren moeten die bedrijven aanpakken die de prijs afspraken maakt en niet de leveranciers waardoor de burger ook weer de dupe van is.
 • Barlaeus

  1 maand geleden
  Graag meer boeren oppakken en hoge boetes uitdelen. Ook trekkers in beslag nemen. Stel de boeren aansprakelijk voor de schade. Eventueel kan de schade betaald worden uit de pot die bij de overheid gereserveerd staat om boeren tegemoet te komen bij de vermindering van de stikstofuitstoot.
 • Peter van Dijk

  1 maand geleden
  Renee Bos Er zijn meer supermarken dan de Boni dus wat een onzin weer . De supermarken hebben al jaren de boeren uitgemolken .
 • Renee Bos

  1 maand geleden
  waarom zijn steeds de kleine ketens de klos of worden de boeren betaalt om de boni kapot te maken, het begint er wel op te lijken.....
 • Gerda Leusink

  1 maand geleden
  Zal jouw winkel maar zijn Marina zijn gewoon relschoppers die jeugd

Veluwe