Tom de Nooijer nam op 16 december officieel afscheid van de gemeenteraad en zei toen 'zijn lot in handen te leggen van de SGP-leden'. Deze streden in meerderheid voor een positie als lijsttrekker. Het lokale bestuur heeft die wens nu definitief genegeerd.
Volledig scherm
PREMIUM
Tom de Nooijer nam op 16 december officieel afscheid van de gemeenteraad en zei toen 'zijn lot in handen te leggen van de SGP-leden'. Deze streden in meerderheid voor een positie als lijsttrekker. Het lokale bestuur heeft die wens nu definitief genegeerd. © Henri van der Beek

Bom barst bij SGP Oldebroek: kandidaten voor verkiezingen stappen op omdat bestuur wensen van de leden negeert

Vijf kandidaten van de SGP-kieslijst voor de gemeente Oldebroek hebben zich teruggetrokken. Ze zijn ontevreden over de handelswijze van het lokale bestuur. Een meerderheid van de leden wilde dat de bestuursleden zouden vertrekken en het opgestapte raadslid Tom de Nooijer als lijsttrekker zouden aanwijzen. Beide wensen zijn niet ingewilligd, waardoor er nu een leegloop bij de SGP Oldebroek is. 

7 reacties

 • Ada Schouten

  1 jaar geleden
  @A.Kamp - De Nooijer heeft eerder sympathie voor de FvD getoond, dus dat zou een reden kunnen zijn.
 • A. Kamp

  1 jaar geleden
  Ik ben vooral benieuwd waarom het bestuur de Nooijer niet wil. Dat heb ik nog nergens gelezen.
 • M.H. van den Brink

  1 jaar geleden
  In de politiek niet vreemd. Kijk naar het gedoe bij de SP en CDA. Haantjes, bij de SGP zeker geen hennetjes, vooral belang bij pluche.
 • John Oosting

  1 jaar geleden
  Gemeente Oldebroek kan prima zonde SGP..
 • HA Klomp

  1 jaar geleden
  Vrouwen 😂😂😂😂😂😂😂😂