De hoofdpijndossiers leidden bijna een jaar geleden tot het opstappen van burgemeester André Baars tijdens een vergadering van de gemeenteraad. Waar het nu uitgevoerde onderzoek toe leidt is nog onduidelijk.
Volledig scherm
PREMIUM
De hoofdpijndossiers leidden bijna een jaar geleden tot het opstappen van burgemeester André Baars tijdens een vergadering van de gemeenteraad. Waar het nu uitgevoerde onderzoek toe leidt is nog onduidelijk. © Ruben Schipper Fotografie

Boze burgers Ermelo blijven uit protest weg bij discussie hoofdpijndossiers, ‘onvoldoende kwaliteit’

Uit protest blijven ze weg vanavond in Ermelo. Het onderzoek naar de bestuurscultuur in drie slepende kwesties rammelt aan alle kanten, vinden bewoners en organisaties die betrokken zijn bij de hoofdpijndossiers. Met de vijf minuten inspreektijd die zij krijgen voelen ze zich opnieuw niet serieus genomen. „Wij gaan die vergadering niet opluisteren met onze aanwezigheid.”

1 reactie

 • H. Oosterom

  2 weken geleden
  Wij van WC-EEND adviseren... Eigen straatje schoonvegen door een door de achtergebleven partijen ingeschakeld onderzoeksbureau?
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  1

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe