Op Camping Nieuw Hulckesteijn aan de Hulckesteijn in Nijkerk is zaterdagochtend een brand uitgebroken.
Volledig scherm
Op Camping Nieuw Hulckesteijn aan de Hulckesteijn in Nijkerk is zaterdagochtend een brand uitgebroken. © News United / Damian Ruitenga

Brand bij zwembad op vakantiepark in Nijkerk

updateOp recreatiepark Bad Hulckesteijn aan de Hulckesteijn 3 in Nijkerk heeft zaterdagochtend een brand gewoed. De brandweer rukte iets naar tienen uit met meerdere voertuigen naar het vakantiepark en schaalde op naar een middelbrand.

 1. Zorgen over oprukkende wolf na dodelijke aanval op schaapskudde in Elspeet: ‘Maar noem mij geen wolvenhater’
  PREMIUM
  10

  Zorgen over oprukkende wolf na dodelijke aanval op schaapskud­de in Elspeet: ‘Maar noem mij geen wolvenha­ter’

  Schaapherders in Nederland maken zich grote zorgen over de ‘oprukkende wolf’. Ze vinden het steeds lastiger met de wolf samen te leven. ,,Deskundigen hebben ons altijd voorgehouden dat wolven te schuw zijn voor een aanval overdag, maar dat is nu al twee keer gebeurd.” Zo moest Marc Baars toezien hoe een stel wolven in de buurt van Elspeet op klaarlichte dag zijn kudde aanviel.
 2. Australische baas naar Ermelo om drieduizendste Domino's te openen: ‘Nederlandse shoarmapizza is uniek’
  PREMIUM
  video
  1

  Australi­sche baas naar Ermelo om driedui­zend­ste Domino's te openen: ‘Nederland­se shoarmapiz­za is uniek’

  Ermelo huisvest sinds vandaag het drieduizendste Domino’s-filiaal. Internationale fastfoodketens zijn niet langer een berucht fenomeen uit grotere steden, ook in kleinere gemeenten schieten ze als paddenstoelen uit de grond. ,,Mensen willen vooral zo snel mogelijk hun pizza thuis. Welk deeg of welke oven er is gebruikt, vinden ze minder belangrijk.”

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe