De beweegbare 'pollards' in de Donkerstraat staan al twee jaar naar beneden. Deze worden eerst nog hersteld maar de gemeente gaat over op camera's rond het voetgangersgebied.
Volledig scherm
PREMIUM
De beweegbare 'pollards' in de Donkerstraat staan al twee jaar naar beneden. Deze worden eerst nog hersteld maar de gemeente gaat over op camera's rond het voetgangersgebied. © Teake Dijkstra

Camera’s betrappen automobilisten in voetgangersgebied Harderwijk

Camera’s gaan helpen om auto’s te weren uit het voetgangersgebied in de binnenstad van Harderwijk. Wie buiten de toegestane uren toch doorrijdt, krijgt na enkele dagen een boete in de brievenbus. En dat werkt ongetwijfeld beter dan de beweegbare palen die al maanden stuk zijn.

0 reacties

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe