In de winkel van camping De Scheepsbel in Doornspijk mogen nu nog verse broodjes verkocht worden, maar hoe lang nog?
Volledig scherm
PREMIUM
In de winkel van camping De Scheepsbel in Doornspijk mogen nu nog verse broodjes verkocht worden, maar hoe lang nog? © Bram van de Biezen

CDA Elburg ook tegen sluiting campingwinkels op zondag

Het sluiten van campingwinkels op zondag in Elburg is een stap terug in de tijd, vinden VVD en Elburgs Beleid. Zij zullen maandag tijdens de raadsvergadering alles op alles zetten om dat te voorkomen. Opmerkelijk: ook coalitiepartij CDA sluit zich bij hen aan. 

Als het aan het gemeentebestuur ligt, moeten ook campingwinkels en museumwinkels voortaan dicht op zondag. En een ontheffing aanvragen is er voortaan ook niet meer bij in de nieuwe winkeltijdenverordening, die maandagavond moet worden vastgesteld. 

  1. Corona-update | Drie doden in verpleeghuis Meppel, bungalowketen dreigt kopje onder te gaan en run op uitvaartkisten
    VIDEO

    Corona-update | Drie doden in verpleeg­huis Meppel, bungalowke­ten dreigt kopje onder te gaan en run op uitvaart­kis­ten

    De nieuwsberichten over het coronavirus volgen elkaar in een rap tempo op. De Stentor zet dagelijks de belangrijkste gebeurtenissen op een rij. Met vandaag onder meer: het verhaal van de 99-jarige Herman uit Zutphen die zijn verjaardag volgende week gedwongen op een andere manier moet vieren. Daarnaast werden meerdere jongeren bekeurd in Dedemsvaart vanwege het negeren van het samenscholingsverbod. Tot slot werd SC Genemuiden getroffen door het overlijden van een clubicoon.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe