Een onderschepte lading drugs in de haven van Rotterdam. In totaal werd er 2773 kilo in beslag genomen met een straatwaarde van ruim 207 miljoen euro.
Volledig scherm
Een onderschepte lading drugs in de haven van Rotterdam. In totaal werd er 2773 kilo in beslag genomen met een straatwaarde van ruim 207 miljoen euro. © Openbaar Ministerie

Chauffeur uit Ermelo opgepakt in haven Rotterdam met vele honderden verstopte kilo’s drugs

Een 52-jarige chauffeur uit Ermelo is in de Rotterdamse haven aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen. Dat meldt het Openbaar Ministerie (OM). Bij meerdere controles werd 2773 kilo drugs onderschept met een straatwaarde van ruim 207 miljoen euro. De Ermeloër is voorgeleid en zit 14 dagen langer vast.

0 reacties

  1. Elburg uitzondering op dalende WW-uitkeringen? ‘Ja en nee’
    PREMIUM

    Elburg uitzonde­ring op dalende WW-uitkerin­gen? ‘Ja en nee’

    Nederland kruipt weer uit de coronadip en dat is ook in dit deel van het land goed te zien. Het aantal werkloosheidsuitkeringen is in vrijwel alle gemeenten een stuk lager dan een jaar geleden. Met de Noordoostpolder, Steenwijk en Staphorst als uitschieters. Urk is de enige gemeente waar de werkloosheid is gestegen, al gaat het maar om weinig mensen. Maar ook Elburg noteert volgens het UWV een kleine plus. Dat vraagt om een reactie.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe