Een chauffeur van Dasko krijgt de spullen overhandigd waarmee hij zich kan wapenen tegen het coronavirus.
Volledig scherm
PREMIUM
Een chauffeur van Dasko krijgt de spullen overhandigd waarmee hij zich kan wapenen tegen het coronavirus. © Eigen foto

Chauffeurs van transporteur uit Zwolle krijgen mondkapjes en ontsmettende zeep mee tegen corona

Met mondkapjes en ontsmettende zeep probeert transportbedrijf Dasko uit Zwolle zijn chauffeurs op weg naar Italië te bewapenen tegen het coronavirus. Andere transporteurs zoals BDK uit Wapenveld en Heerde zien daar niets in. ,,Mondkapjes? Kansloze missie.”

Transportbedrijven in Oost-Nederland houden de situatie rond het coronavirus nauwlettend in de gaten, blijkt uit een rondgang van De Stentor. ,,Afgelopen maandag hebben wij al onze leden geïnformeerd”, zegt Ernst Moeksis van de Transport en Logistiek Nederland (TLN), met een afdeling in Oost-Nederland. 

  1. Corona-update | Drie doden in verpleeghuis Meppel, bungalowketen dreigt kopje onder te gaan en run op uitvaartkisten
    VIDEO

    Corona-update | Drie doden in verpleeg­huis Meppel, bungalowke­ten dreigt kopje onder te gaan en run op uitvaart­kis­ten

    De nieuwsberichten over het coronavirus volgen elkaar in een rap tempo op. De Stentor zet dagelijks de belangrijkste gebeurtenissen op een rij. Met vandaag onder meer: het verhaal van de 99-jarige Herman uit Zutphen die zijn verjaardag volgende week gedwongen op een andere manier moet vieren. Daarnaast werden meerdere jongeren bekeurd in Dedemsvaart vanwege het negeren van het samenscholingsverbod. Tot slot werd SC Genemuiden getroffen door het overlijden van een clubicoon.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe