Dennis Niemel van de Tafelronde Harderwijk reikt dinerboxen uit aan 75 medewerkers van Medicamus Spoedpost Harderwijk, Corona kernteam 's Heerenloo en groepsmedewerkers 's Heerenloo en Groot Emaus.
Volledig scherm
PREMIUM
Dennis Niemel van de Tafelronde Harderwijk reikt dinerboxen uit aan 75 medewerkers van Medicamus Spoedpost Harderwijk, Corona kernteam 's Heerenloo en groepsmedewerkers 's Heerenloo en Groot Emaus. © Ruben Schipper Fotografie

Culinaire verrassing voor ‘vergeten’ zorgmedewerkers in Ermelo en Harderwijk

Tafelronde Harderwijk trakteerde in samenwerking met restaurant Caert 75 ‘vergeten’ zorgmedewerkers op de West-Veluwe op een dinerbox. Zij verdienen een ‘lekker avondje’ voor hun inzet in coronatijd, vindt initiatiefnemer Dennis Niemel.

  1. Dirigent langs de deuren om muzikale ode Nunspeetse mantelzorgers op cd te zetten
    PREMIUM

    Dirigent langs de deuren om muzikale ode Nunspeetse mantelzor­gers op cd te zetten

    Geen kerk, geen koor en geen concert. Maar de muziek blijft. Het jaarlijkse Classic Night Concert voor de mantelzorgers in Nunspeet wordt op een cd gezet die de doelgroep krijgt. Tenminste, als er genoeg geld wordt ingezameld. De donaties komen al binnen via crowdfunding en vanaf maandag trekt initiatiefneemster, zangeres en dirigente Annemarie de Jong (52) met een collectebus langs de deuren.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe