Een nachtportier werd dit weekend overvallen bij Hotel Mooi Veluwe aan de Garderenseweg in Putten. Ook enkele dagen later zijn de daders van de overval nog spoorloos.
Volledig scherm
PREMIUM
Een nachtportier werd dit weekend overvallen bij Hotel Mooi Veluwe aan de Garderenseweg in Putten. Ook enkele dagen later zijn de daders van de overval nog spoorloos. © Persbureau Heitink

Daders van overval op hotel in Putten spoorloos, politie biedt slachtofferhulp aan na vastbinden nachtportier

Twee dagen na de brute overval op een nachtportier bij hotel Mooi Veluwe in Putten, zijn de daders nog altijd op vrije voeten. Dat laat de politie weten. De nachtportier werd in de nacht van vrijdag op zaterdag overmeesterd door twee overvallers, die hem vastbonden. 

  1. Lavins (11) familie uit Syrië overleefde aardbevingen, maar heeft dringend hulp nodig: ‘Ik slaap ’s nachts niet’
    PREMIUM

    Lavins (11) familie uit Syrië overleefde aardbevin­gen, maar heeft dringend hulp nodig: ‘Ik slaap ’s nachts niet’

    ‘Hoe gaat het met jullie? Is het al gestopt?’ Het zijn bezorgde appjes die Lavin Mohammad (11) vanuit Epe naar haar neefjes en nichtjes in Syrië stuurt. Veel van haar familieleden raakten gewond door de aardbevingen. Ze moeten hun huis uit en weten niet of ze er ooit nog terug kunnen komen. Op de school van Lavin wordt een inzamelingsactie gehouden voor slachtoffers van de aardbevingen.