De brandweer moest het dak van een woning in Zeewolde openbreken om bij een brandhaard te kunnen komen. De woning aan de Nekkeveldweg in Zeewolde heeft ernstige schade opgelopen.
Volledig scherm
De brandweer moest het dak van een woning in Zeewolde openbreken om bij een brandhaard te kunnen komen. De woning aan de Nekkeveldweg in Zeewolde heeft ernstige schade opgelopen. © Damian Ruitenga / News United

Dakbrand in woning Zeewolde: brandweer moet dak openbreken om vuur te kunnen blussen

Bij een dakbrand in Zeewolde heeft een woning ernstige schade opgelopen. De brand is dinsdag aan het begin van de avond onstaan. De brandweer heeft een deel van het dak moeten openbreken om bij de brandhaard te komen.

  1. Gemeente gooit deur dicht bij hoofdpijndossier in Ermelo. ‘Niet wenselijk’, vindt professor
    PREMIUM

    Gemeente gooit deur dicht bij hoofdpijn­dos­sier in Ermelo. ‘Niet wenselijk’, vindt professor

    Ermelo ligt er al jaren voor onder vuur: hoe de gemeente optreedt - of juist niet - tegen eendenslachter Tomassen Duck-To. Harde maatregelen aankondigen, maar er daarna op terugkomen. Zo ging dat vier jaar geleden en zo tekent zich het nu opnieuw af. Is de gemeente zuiver op de graat of marchandeert ze? Terwijl die vraag zich opdringt, legt de gemeente geheimhouding op het onderwerp en maakt zich oncontroleerbaar. Is dat netjes?

Veluwe