De das. Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
De das. Foto ter illustratie. © Archief

Das zoekt voedsel voor jongen in weiland, dus Raad van State zet plan bedrijventerrein Elspeet in ijskast

De Raad van State heeft vandaag met een spoeduitspraak voorlopig een stokje gestoken voor de aanleg van een bedrijventerrein in Elspeet-Zuid.

2 reacties

 • mannita sierink

  2 weken geleden
  maar waarom komen er steeds meer bedrijven terreinen,terwijl er zoveel bedrijven tereinen braak liggen?? is het niet de hoogste tijd dat men die opknapt? ipv nederland vol te gooien met meer,meer en o ja meer! ons overvolle kikkerlandje staat vol met bedrijfstereinen,broeikasgiflekkende windmolens,zonne paneelparken! waar moet de mens heen voor stilte en ontspanning! en waar de dieren de natuur!? oj die maken we dood en de bomen gaan naar de biomassa heerlijk zo goed voor ons mensen de natuurenz
 • mannita sierink

  2 weken geleden
  he he eindelijk eens goed nieuws in plaats van waar de mens helaas zeer goed in is vernielen,vergassen,doodschieten,enz enz.worden deze dieren beschermd trots ben ik en blij laten we voortgaan op dit ingeslagen http://pad.de natuur is zo mooi dieren ook! heel wat rustgevender,ontspannender,dan blik,beton en asfalt wees eerlijk.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

Veluwe