Eén van de nu nog elf onherkenbare mannen.
Volledig scherm
Eén van de nu nog elf onherkenbare mannen. © Politie Oost-Nederland

Deze 11 mannen worden gezocht na heftig boerenprotest bij woning minister: ‘Je herkent jezelf vast op de foto’

met foto's & videoDe politie heeft – nu nog geblurde – beelden online gezet van elf mannen die ervan verdacht worden strafbare feiten te hebben gepleegd bij de uit de hand gelopen boerenprotesten dinsdagavond in Hierden. In de omgeving van de woning van stikstofminister Christianne van der Wal werd een politieauto vernield nadat de boeren een blokkade wisten te doorbreken. De recherche roept de mannen op zich voor woensdag te melden.

40 reacties

 • Henk van Gelder

  1 maand geleden
  Wat een idioten reactie van Wynia. Gelukkig hebben we de politie die ons beschermd tegen dit soort anarchie. Prima actie en ik hoop dat ze hem snel vinden!
 • N Wynia

  1 maand geleden
  Al zou ik de persoon of personen op de foto's kennen, dan nog worden geen namen door mij genoemd. Verleen geen medewerking aan onze eigen ondergang door de malle fratsen van deze regering. Het enige wat deze figuren willen, complete macht over alles. Het is volledig naar het model van die idiote oude duitser met zijn wef. Alles volgens het principe: "gaan zitten en bek dicht."
 • Ep Sluiter

  1 maand geleden
  Arend van Faassen zijn we het toch met elkaar eens dat het om geld draait
 • Arend van Faassen

  1 maand geleden
  Ep Sluiter, caféhouders ook maar protesteren want brouwers zeggen kosten, kledingzaken want slavenarbeid in Azië mag niet meer, etc. Als de ene afnemer niet meer wil betalen zoek je andere. Als een afnemer niet meer wil betalen is het economisch niet haalbaar. Dit ongeacht wat andere schakels in de keten er boven op leggen. Een eerlijke prijs krijg je niet doordat een ander een prijs gaat bepalen.
 • Ep Sluiter

  1 maand geleden
  Arend van Faassen De boeren krijgen nu 60 cent voor 1 liter (kosten zijn heel hoog) en wat zegt de Jumbo melkproducten zijn heel schaars en vaak uitverkocht maar de Jumbo kan daar weinig op verdienen dus spelen ze het zo verhaal van je klopt niet helemaal Gee de boeren een eerlijke prijs dan willen ze ook wel inkrimpen
 1. Onruststokers laten voetbalclub WHC uit Wezep al maanden zweten: ‘We zijn klaar met de narigheid’
  PREMIUM
  4

  Onruststo­kers laten voetbal­club WHC uit Wezep al maanden zweten: ‘We zijn klaar met de narigheid’

  Hij zit ‘gigantisch in de maag’ met de groep raddraaiers die hem ‘al maanden laat zweten’. WHC-voorzitter Henri van Beek (66) moest zelfs een oefenpotje met Nunspeet afblazen. Hij wijst naar Wezep Youth als onruststoker. Burgemeester Tanja Haseloop-Amsing sluit een verband met de beruchte groep van het Meidoornplein niet uit. ,,Ze lijken nergens voor terug te deinzen.”

Veluwe