Dit (beschermde) beestje geeft discussie om woningen voor statushouders in Vaassen nieuwe wending

met videoZe reageerden woedend toen ze hoorden dat de gemeente Epe woonunits voor statushouders wil plaatsen ‘in hun voortuin’. Sinds ze hun gal spuiden, wachten omwonenden van de oude begraafplaats in Vaassen in spanning af of de gemeente wat met hun bezwaren doet. Hun verzet krijgt een nieuwe dimensie nu een das aan de Oude Apeldoornseweg komt snacken. ,,De leefomgeving van de das is beschermd. Stop hier dus mee.’’

15 reacties

 • Wilbert Boekholt

  1 maand geleden
  Bij de tennisbaan, bij de Hasmijnstraat, word toch ook een woonunit voor onze Asielzoekers gebouwd? Of heb ik dat verkeerd gehoord? Graag repliek.
 • F. Post

  1 maand geleden
  Eggerding, zoals andere ook opgemerkt hebben u heeft ook overal verstand van of is het commentaar ??.
 • Harry Krijgsman

  1 maand geleden
  Ik hoop dat het niet de Das is die dood lag aan de Deventer straat, want als het om die gaat zie ik het somber in.
 • Jo Pelders

  1 maand geleden
  Vervolg: heb natuurlijk makkelijk kletsen vanuit mijn veilige, comfortabele huis en haard. Wel huisvesten, diegene die hier naar toe komt. Niet met grote aantallen op een plek. Allemaal een beetje inschikken. Plek zat aan de O. Apeldoornseweg. 20 is misschien wel wat veel. De helft?? Mag meneer (of mevrouw) Das er ook nog wel bij. Die "scharrelde" "toevallig" ook in de buurt.
 • Jo Pelders

  1 maand geleden
  Even los van de problematiek i.v.m. de huisvesting aan de O. Apeldoornseweg. Waarom je land, Oekraine ontvluchten als de oorlog zich voornamelijk afspeelt in het oosten, de Doenbas regio en het zuiden. Ik zou dan een veilige plek elders in het land opzoeken alvorens helemaal op pad te gaan naar het verre Nederland, waar je eigenlijk ook niet zo welkom bent. B.v. oorlog tussen Groningen en Friesland? Vertrek ik naar Limburg, Brabant of Zeeland. Voorlopig echt niet naar Spanje of Italië.