Christelijk Verbond Oldebroek (CVO) neemt onder leiding van lijsttrekker Tom de Nooijer deel aan de verkiezingen in de gemeente Oldebroek.
Volledig scherm
Christelijk Verbond Oldebroek (CVO) neemt onder leiding van lijsttrekker Tom de Nooijer deel aan de verkiezingen in de gemeente Oldebroek. © Time to Shine

Door SGP verstoten Tom de Nooijer mengt zich met eigen partij in verkiezingsstrijd in Oldebroek

De door SGP Oldebroek verstoten Tom de Nooijer doet alsnog mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Samen met andere voormalige SGP-leden is een nieuwe partij in het leven geroepen: Christelijk Verbond Oldebroek (CVO).

7 reacties

 • gerrit van den Brink

  1 jaar geleden
  @Hans van Dijk, u ziet meer ontsporing op uw tv en het internet omdat dit uitgebreid in de aandacht komt door de media. De werkelijkheid laat echter een ander beeld zien. Het aantal moorden per hoofd van de bevolking neemt in de laatste 20jaar gestaag af. Het is inmiddels weer op en niveau van de jaren 50. De grootste groepen ontspoorde jongeren komen vaak uit arme gezinnen. Waar dus ook vaak geen tweeverdieners zijn. Misschien iets om over na te denken?
 • Yvonne Veld

  1 jaar geleden
  Waar zijn de vrouwen??? Anno 2022 worden die blijkbaar nog steeds gezien als ondergeschikten aan de man i.p.v. volwaardige en gelijkwaardige wezens die hun onmisbare plaats in de maatschappij allang hebben bewezen. Jong en verfrissend? Eerder terug naar het jaar 0. Jonge mannen maar met hetzelfde ouderwetse gedachtengoed. Het is hoogtijd dat deze discriminerende denkwijzen de wereld uit geholpen worden. Kijk naar de reportageserie Reference man.
 • R Peters

  1 jaar geleden
  Hans van Dijk@ volgens mij leef jij nog in de jaren 50, net als deze partij. Als er echt een frisse wind ging waaien dan waren er ook vrouwen bij geweest. Jammer weer een gemiste kans op de biblebelt.
 • Hans van Dijk

  1 jaar geleden
  Ja Frank Vrij, dat was oorspronkelijk de bedoeling van de vrouw. Vroeger in mijn jeugd had je nog niet zoveel "sleutel om de nek" kinderen. Maar was moeder thuis voor het gezin. Kijk maar hoe onze samenleving intussen is ontspoord. Carrière en geld staat voorop. Kinderen zijn tegenwoordig een "accessoire" geworden. Je ziet de resultaten daarvan elke dag in het nieuws. Nietwaar??
 • marco vissers

  1 jaar geleden
  Jong en verfrissend heet ‘t te zijn. Maar waar zijn de dames gebleven? Nog steeds de mannenbroeders partij. Anno 2022 niet te verkopen.
 1. SGP Oldebroek valt in tweeën uiteen, beschuldiging van ‘leugens en bedrog’ in kwestie-Tom de Nooijer
  PREMIUM
  video

  SGP Oldebroek valt in tweeën uiteen, beschuldi­ging van ‘leugens en bedrog’ in kwes­tie-Tom de Nooijer

  Wat in 2018 begon met de verkiezing van Nederlands jongste raadslid, eindigt in 2022 met een rel waarin betrokken SGP’ers rollend met elkaar over straat gaan. Tom de Nooijer heeft zaterdag definitief gebroken met SGP Oldebroek, nu hij geen kandidaat is bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. De SGP wordt ‘leugens en bedrog’ verweten. Hoe nu verder? Kan SGP de lijst wel vullen?