Sjaak Rens, voorzitter van de Doornspijker IJsvereniging vist weer enkele aanmeldingen uit de melkbus bij het clubgebouw. Een flyer-actie in Doornspijk en Hoge Enk heeft zeker 250 nieuwe leden opgeleverd.
Volledig scherm
PREMIUM
Sjaak Rens, voorzitter van de Doornspijker IJsvereniging vist weer enkele aanmeldingen uit de melkbus bij het clubgebouw. Een flyer-actie in Doornspijk en Hoge Enk heeft zeker 250 nieuwe leden opgeleverd. © Henri van der Beek

Doornspijkse IJsvereniging krabbelt financieel op na flyer-actie, maar smacht net als andere clubs naar ijs

Alle ijsverenigingen smachten naar ijs. Niet alleen voor de pret, maar ook voor het geld. De Doornspijker IJsvereniging stond het water zo na aan de lippen dat een flyer-actie nodig was om weer klinkende munt in de kas te krijgen. In Heerde, Harderwijk en Ermelo is de nood niet zo hoog. Maar ook daar geldt: geen ijs, geen nieuwe leden, geen inkomsten. 

 1. ‘Straatrace’ blijkt spectaculaire reconstructie van politie in Epe te zijn
  PREMIUM
  video

  ‘Straatrace’ blijkt spectacu­lai­re reconstruc­tie van politie in Epe te zijn

  Na een zware aanrijding bij de brandweerkazerne van Epe heeft de politie zaterdagnacht spectaculaire remproeven uitgevoerd. Bij de reconstructie racete een van de betrokken auto’s, een zwarte BMW, opnieuw en keihard een aantal keren door de straat om met gierende, rokende banden voor de kazerne tot stilstand te komen. De herrie van de reconstructie was zo groot dat gealarmeerde buren dachten aan een straatrace daarom noodnummer 1-1-2 wilden bellen.

In samenwerking met indebuurt Randmeren

 1. Grote brand in de binnenstad van Kampen
  Play

  Grote brand in de binnenstad van Kampen

 2. Nul graden, maar eerste durfals duiken buitenzwembad in
  Play

  Nul graden, maar eerste durfals duiken buitenzwem­bad in

Veluwe